середа, 20 травня 2020 р.

Covid-19

Людство всієї Землі майже одночасно зіткнулося з однією жахливою проблемою -  коронавірусною інфекцією Covid-19. Світ, немов поставили на паузу, так як кожному довелося самоізолюватися, щоб зменшити ризик інфікування. Вулиці перетворилися на справжнісінькі пустелі, а головним трендом року стали захисні маски та антисептики. 
Не зважаючи на всі недоліки та страхи, пов'язані із ситуацією, що склалася, я вважаю, що це гарна перерва, як для всієї планети, так і для кожного окремо. 
  • Люди почали більше приділяти увагу своєму здоров'ю та стосункам з близькими;
  • період карантину дав можливість оцінити своє життя та можливо внести певні зміни для покращення та самовдосконалення;
  • це час, коли можна було прислухатися до себе, своїх власних бажань, поставити цілі, аби втілити їх після ізоляції;
  • карантин ще раз доказав важливість спілкування та взаємодопомоги;
  • для нашої планети самоізоляція означала натиснути кнопку "назад": повітря почало очищуватися, так як зменшилася кількість чинників, що його забруднюють - машин; у каналах Венеції з'явилася риба і можна де-не-де помітити грайливих дельфінів. Таке відчуття, що природа витягнула картку "Шанс" з написом "Поверніться на поле Start" в настільній грі. 
Наприкінці хотілося б додати, що у кожній ситуації потрібно шукати щось позитивне адже наше життя таке різноманітне і пауза завжди потрібна, аби повернутися у звичайний режим з новими силами та ідеями. 
Будьте здоровими та бережіть себе!



Немає коментарів:

Дописати коментар