середа, 3 лютого 2021 р.

Фільми

 Привіт усім поціновувачам фільмів! 

Якщо ви досі не обрали фільм для вечора п'ятниці, аби із задоволенням увірватися у вир вихідних, то цей допис створений спеціально для вас. 
Іноді так складно вирішити, що б подивитися, а особливо, коли вибір має подобатися усім членам сім'ї. Скільки небажаних конфліктів може статися на шляху до омріяного порозуміння. А щоб уникнути подібних дискусій досить лиш одного - подивитися фільм "Матильда". Неймовірна історія юної дівчинки генія не залише нікого байдужим та сподобається і батькам, і дітям - це я вам гарантую. 
Детальніша інформація про фільм:
Жанр фільму: сімейний, комедія.
Рік: 1996
Країна: США
Режисер: Денні деВіто
У головних ролях: Мара Вілсон, Денні ДеВіто, Ембет Девідц
Фільм знятий за мотивами книги Роальда Дала "Матильда".
Байдужа пара народжує милу дівчинку, яку називають Матильдою. На відміну від її свавільного брата і не дуже розумних батьків, Матильда зростає надзвичайно обдарованою, прагне піти в школу і читати книги. Через деякий час батьки відправляють її в інтернат, де у неї починають проявлятися невичайні геніальні здібності. Вона може рухати предмети, перемножувати подумки великі числа та багато іншого. Дівчинці доведеться подолати безліч перешкод та простистояти суворій та норовливій директорці інтернату. Чи вдастся їй це зробити? Дивіться у фільмі.
Фільм "Матильда" захоплює з перших же хвилин і утримує увагу до кінця. Ви точно не пошкодуєте, якщо оберете цю історію для переляду у сімейному колі. 
Для дітей повчально бути побачити до чого може призвести надмірна увага до комп'ютерів, смартфонів та планшетів, а батьки зрозуміють, наскільки важливо приділяти увагу своїм дітям.
😢На жаль, я не знайшла трейлера до цього фільму українською чи російською, тому прикріплю посилання на тейлер англійською:

Ще один фільм, який я б із задоволенням перелянуда ще безліч разів і раджу вам переглянути - це "Дулітл". Особливо ця історія припаде до душі тим, хто обожнює тварин. Тут ви їх зустрінете дуже багато. 
Детальніша інформація:
Жанр фільму: пригодницьке фентезі
Рік: 2020
Країна: США
Режисер: Стівен Гейган
У головних ролях: Роберт Дауні, Антоніо Бандерас, Майкл Шин, Селена Гомес та інші

Доктор Джон Дулітл вирушає в небезпечну подорож із завданням знайти чудодійні ліки, які мають зцілити королеву Англії. Маршрут подорожі схований у записнику його покійної дружини, вченої Лілі Дулітл. Джона супроводжують різні тварини, з якими він живе і з якими він може розмовляти, а також Томмі, який хоче стати його медичним асистентом.

Численні пригоди, небезпеки та пастки спіткають Дулітла під час його важливої місії. Чи зможе він знайти та доставити необхідні ліки? Захоплюючий сюжет, неймовірна якість та фантастичні кадри різноманітних тварин гарантовано. 

Слід лише подивитися трейлер і ви не помітите як перегляните весь фільм від початку до кінця на одному диханні.

Ця історія - ще одне підтвердження того, що якщо чогось сильно захотіти і всіма силами намагатися це отримати, то в решті-решт ти досягнеш своєї мети. Головне - це вірити в себе та не здаватися. 😄



Сподіваюсь тебе зацікавив хоча б один з перечислених фільмів.
Приємного перегляду!

2 коментарі:

  1. Очень интересная статья! Читать было довольно приятно. Фильмы спокойные, а оформление страницы просто чудесное. Из позитивных моментов: указаны название фильмов, год выпуска, страны, режиссеры, главные герои, а также постеры перечисленных екранизаций. Изначально задание состояло в подробном описании одного фильма, но Лера приложила больше усилий и схарактеризовала целых два. К фильмам есть коментарии автора статьи. Также есть треллеры - огромная помощь гостям блога:) Также выделен основной посыл, что также немало важно. Из недочетов: нужно было описать определенный жанр, но автор описал два совсем разных, поэтому не знаю какой конкретный был основным. Согласна, нужно было порекоммендовать сверстникам еще несколько фильмов, но они не нуждались в детальном разборе. В описания не представлены кадры с фильмов, хотя постеры присутствуют. Комментарии также на месте, но четко не прослеживается идея в том, что автор просматривал фильм самостоятельно. Фильм дополнительный присутствует и он разобран детально, хотя этого можно было не делать.
    В целом, статья и рекоммендации просто сногсшибательны. Спасибо за чудесную статью. Обязательно посмотрю эти экранизации~^^~

    ВідповістиВидалити
  2. Оформление страницы просто чудесное. Хотелось бы рассказать свои впечатления про фильм "Матильда".
    В фильме много комичных моментов. Есть моменты, над которым стоит задуматься, а есть какие-то противные моменты, например, внешний вид директрисы, или то, как она заставляла мальчика есть шоколадный торт.
    Еще удивило равнодушие родных родителей к Матильде, и то, как легко они отказались от нее.Но в целом фильм хороший, хоть со "сказочными" мотивами. Есть над чем задуматься. Спасибо за чудесную статью. Советую к просмотру.

    ВідповістиВидалити